Oversikt over AirPrint

Beslektede modeller :RJ‑3250WB

AirPrint er en utskriftsløsning for operativsystemene fra Apple hvor du kan skrive ut bilder, e-postmeldinger, nettsider og dokumenter trådløst fra iPad, iPhone og iPod touch uten at du må installere en driver.

Du finner mer informasjon på nettstedet til Apple.

image

Bruk av Works with Apple-merket betyr, at et tilbehør har blitt utviklet for å fungere spesifikt med teknologien identifisert i merket, og er sertifisert av utvikleren fordi det oppfyller ytelsesstandardene til Apple.