Hjem > Sette opp skriveren > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

image
  1. LED-indikator
  2. LCD
  3. image(mate)- / OK-knapp
    Funksjon Bruk
    Mate frem papiret

Når papirtypen er angitt som Etikett eller Materiale med markeringer:

Trykk på image for å mate papiret til utskriftsposisjon automatisk.

Når papirtypen er angitt som Tape med kontinuerlig lengde:

Trykk på image for å mate frem papiret.

Skrive ut skriverinformasjonen

Sørg for at en rull er satt inn, og trykk på og hold inne image for å skrive ut skriverinformasjonen.

Aktiver det valgte menyalternativet Trykk på image for å aktivere det valgte menyalternativet.
  4. Menu- / image (velg)-knapp
    Funksjon Bruk
    Gå inn i menyvalgmodus Når skriveren er slått på, trykker du på Menu- / image (velg)-knappen.
    Velg menyvalget Når menyen vises, trykker du på Menu- / image (velg)-knappen for å velge neste alternativ.
    Kjøre en fil lagret i masselagringsområdet Hvis du trykker på denne knappen mens skriveren er i masselagringsmodus, kan du utføre en kommandofil som er lagret i masselagringsområdet. Mer informasjon imageimage Relaterte temaer
  5. image (Tilbake)-knappen
    Funksjon Bruk
    Fjern det valgte menyelementet og gå tilbake til forrige skjermbilde. Trykk på image (Tilbake)-knappen for å gå tilbake til forrige innstillingskategori.
    Avbryt gjeldende utskriftsjobb Trykk på image (Tilbake)-knappen for å avbryte den gjeldende utskriftsjobben.
  6. image (Strøm)-knapp
    Funksjon Bruk
    Slå på skriveren Mens skriveren er slått av, trykker du på image (Strøm)-knappen.
    Slå av skriveren Mens skriveren er slått på, trykker du på image (Strøm)-knappen inntil meldingen System av vises på LCD-skjermen. (Hvis funksjonen Automatisk avstengning er aktivert i enhetsinnstillingene, vil skriveren slå seg av automatisk etter den valgte perioden med inaktivitet.)
    Starte skriveren i masselagringsmodus Hvis du trykker på og holder inne image (Strøm)-knappen mens du trykker på Menu- / image (Velg)-knappen, starter skriveren i masselagringsmodus. Mer informasjon imageimage Relaterte temaer