Skrive ut ved hjelp av USB-grensesnitt (masselagringsmodus)

Med masselagringsfunksjonen kan du sende en fil til skriveren ved bruk av USB-grensesnittet, uten å installere skriverdriveren.

Denne funksjonen er nyttig:

• når du vil bruke skriverinnstillinger som er lagret i en kommandofil (BIN-filformat) og legge til maler (BLF-filformat) på skriveren uten å bruke programvareverktøy Begge filtyper må distribueres av en administrator.
  • Når du vil utføre kommandoer uten å installere skriverdriveren
  • ved bruk av en enhet med et OS (inkludert andre operativsystemer enn Windows) som støtter en USB-vertsfunksjon for utskrift og overføring av data

1. Bekreft at skriveren er slått av.
  2. Mens du holder inne Menu / image (velg)-knappen inne, trykker du på og holder image (strøm)-knappen.
    Skriveren starter opp i masselagringsmodus. Meldingen [Masselager] vises på LCD-skjermen.
  3. Koble datamaskinen eller den mobile enheten til skriveren via en USB-kabel.

Skriverens masselagringsområde vises som en mappe på datamaskinens eller enhetens skjerm.

image
    Hvis masselagringsområdet ikke vises automatisk, se instruksjonene til operativsystemet for datamaskinen eller den mobile enheten for å få informasjon om hvordan du får tilgang til masselagringsområdet.
  4. Dra og slipp filen du vil kopiere til masselagringsområdet.
  5. Trykk på Menu / image (Velg)-knappen.
    Kommandofilen kjøres. Meldingen [Mottar] vises på LCD-skjermen.
  6. Etter at filen har blitt kjørt, vises meldingen [Masselager] på LCD-skjermen.
  7. Hvis du vil slå av masselagringsmodus, slår du av skriveren.
    Skriveren vil starte i sin normale driftsmodus.
MERK
  • Når skriveren slås av, deaktiveres masselagringsmodusen og eventuelle filer i masselagringsområdet blir slettet.
  • Denne funksjonen støtter kun filformatene BIN, BLF og JPG.
  • Ikke opprett mapper i masselagringsområdet. Hvis en mappe blir opprettet, kan ikke filer i denne mappen åpnes.
  • Kapasiteten til masselagringsområdet er 15,8 MB.
  • Dersom flere filer kopieres, er det mulig at kommandoene ikke kan utføres.
  • Kun USB-tilkobling er tilgjengelig mens skriveren er i masselagringsmodus.
  • Ikke åpne andre filer i masselagringsområdet når du kjører en kopiert fil.