Home > Problemen oplossen > De printer resetten

De printer resetten

U kunt het interne geheugen van de printer resetten als u alle opgeslagen labelbestanden wilt wissen of als de printer niet naar behoren functioneert.

De instellingen resetten met het LCD-scherm

De printerinstellingen kunnen worden gereset.

1. Druk op de image (aan-/uitknop) om de printer uit te schakelen.
  2. Houd de image (aan-/uitknop) en de knop image (Doorvoeren) / OK ongeveer vijf seconden ingedrukt.
  3. Druk, terwijl u de image (aan-/uitknop) ingedrukt houdt, op de knop image (Doorvoeren) / OK, zoals hieronder aangegeven:
    • Tweemaal: de netwerkinstellingen resetten
    • Viermaal: de printer- en de gebruikersinstellingen resetten
    • Zesmaal: alle instellingen terugzetten naar de fabriekswaarden
  4. Laat de image (aan-/uitknop) los.

Gegevens resetten met Printer Instelling Tool

U kunt Printer Instelling Tool op een computer gebruiken om:

• Sjablonen en databases verwijderen
  • De communicatie-instellingen resetten
  • Alle printerinstellingen worden teruggezet naar de fabriekswaarden