Home > De printer installeren > De printer in- en uitschakelen

De printer in- en uitschakelen

• Druk op image om de printer in te schakelen.
    Het aan-/uit-lampje gaat groen branden.
  • Als u de printer wilt uitschakelen, drukt u op image tot het bericht [Systeem uit] op het LCD-scherm wordt weergegeven.
    OPMERKING
    • Als de printer met de netspanningsadapter op een stopcontact is aangesloten, wordt het apparaat standaard automatisch ingeschakeld.
    • Verwijder de batterij pas nadat het LCD-scherm is gedoofd als de printer niet met de netspanningsadapter op een stopcontact is aangesloten.