Beschikbare toepassingen

OPMERKING

Deze toepassingen zijn alleen beschikbaar voor Windows.

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

P-touch Transfer Manager

Met dit programma kunt u sjablonen en andere gegevens overdragen naar de printer en back-ups van gegevens opslaan op de computer.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Library

P-touch Editor-sjablonen beheren en afdrukken.

Met P-touch Library kunt u sjablonen afdrukken.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Transfer Express

Met dit programma kunt u firmware en andere pakketten met parameters naar de printer overdragen.

Ga voor het downloaden van het installatieprogramma naar de pagina van uw model Downloads op de Brother support website (op support.brother.com

P-touch Update Software

Met dit programma kunt u controleren of u de nieuwste versie van de software en firmware gebruikt en de nieuwste versies downloaden.

Printer Instelling Tool

De printerinstellingen worden via een computer opgeven.

• Communicatie-instellingen
  • Apparaatinstellingen
  • Instellingen P-touch Template
  • Instelling papierformaat
BRAdmin Light

De printer zoeken op het netwerk en de basisinstellingen configureren vanaf uw computer.

BRAdmin Professional

De printer zoeken op het netwerk en de basisinstellingen en updates configureren vanaf uw computer.

Font Manager

Hiermee kunt u lettertypen naar de printer overdragen en lettertypen uit de printer verwijderen. Via de beschikbare afdrukopdrachten krijgt u toegang tot de overgedragen lettertypen en kunt u deze afdrukken.

Ga voor het downloaden van het installatieprogramma naar de pagina van uw model Downloads op de Brother support website (op support.brother.com

image
  • Toestemming voor het gebruik van lettertypen

Als u lettertypen gaat gebruiken, moet u de bepalingen en voorwaarden die door de rechtmatige eigenaar van de lettertypen zijn opgesteld naleven. Voordat u lettertypen gaat downloaden, moet u bevestigen dat u beschikt over een legitieme licentie voor het gebruik van de lettertypen en de bijbehorende bepalingen en voorwaarden naleven.

Beheer via een webbrowser

Hiermee kunt u de printers in uw netwerk met een gewone webbrowser via HTTPS beheren.