Beschikbare software

(RJ-3250WB) Brother heeft verschillende toepassingen die u kunt gebruiken in combinatie met de printer. Dat zijn bijvoorbeeld toepassingen waarmee u rechtstreeks kunt afdrukken vanaf een iPhone, iPad, iPod touch of een mobiel apparaat met Android en toepassingen waarmee u draadloos gegevens - zoals sjablonen, symbolen en databases die u op een computer hebt gemaakt - kunt overdragen naar uw stand-alone printer.

(RJ-3230B) Brother biedt diverse toepassingen die u kunt gebruiken met uw printer, zoals toepassingen waarmee u rechtstreeks kunt afdrukken vanaf een iPhone, iPad, iPod touch of mobiel Android-apparaat.

Voor meer informatie over de mobiele applicaties die beschikbaar zijn voor uw printer ga naar https://support.brother.com/g/d/f5f9

Apple-apparaten

Software Kenmerken

Print SDK

Download de SDK (Software Development Kit) vanuit het Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Met deze toepassing kunt u een mobiel apparaat gebruiken om databases en labelgegevens te downloaden (die zijn gemaakt op een computer met P-touch Editor en zijn opgeslagen in een cloudservice). Vervolgens kunt u de gegevens naar de printer verzenden. U kunt deze gratis Brother-app downloaden vanuit de App Store.

AirPrint

(RJ-3250WB)
Met AirPrint kunt u vanaf een Apple-apparaat (iPad, iPhone of iPod touch) afdrukken zonder extra software te installeren.

Mobile Deploy

Hiermee kunt u via een mobiel apparaat updates ophalen voor de instellingen en firmware van de printers.

De software stuurt de updatebestanden voor de printers via DropBox of een HTTP(S)-server naar de doelprinters. U kunt deze gratis Brother-app downloaden vanuit de App Store.

Android-apparaten

Software Kenmerken

Print SDK

Download de SDK (Software Development Kit) vanuit het Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Met deze toepassing kunt u een mobiel apparaat gebruiken om databases en labelgegevens te downloaden (die zijn gemaakt op een computer met P-touch Editor en zijn opgeslagen in een cloudservice). Vervolgens kunt u de gegevens naar de printer verzenden. U kunt deze gratis Brother-app downloaden vanuit Google Play™.

Print Service Plugin

Hiermee kunt u vanaf een Android-apparaat afdrukken zonder extra software te installeren.

Mobile Deploy

Hiermee kunt u via een mobiel apparaat updates ophalen voor de instellingen en firmware van de printers.

De software stuurt de updatebestanden voor de printers via DropBox of een HTTP(S)-server naar de doelprinters. U kunt deze gratis Brother-app downloaden vanuit Google Play™.