Home > Labels afdrukken met mobiele apparaten > Sjablonen die op een computer zijn gemaakt met een mobiel apparaat naar de printer overdragen

Sjablonen die op een computer zijn gemaakt met een mobiel apparaat naar de printer overdragen

Zorg ervoor dat Mobile Transfer Express op het mobiele apparaat is geïnstalleerd.

Gebruik P-touch Transfer Manager om sjabloongegevens die met P-touch Editor zijn gemaakt als .blf- of .pdz-bestanden op te slaan. Gebruik Mobile Transfer Express om het opgeslagen bestand van het mobiele apparaat over te dragen naar de printer en het bestand afdrukken.

1. Gebruik P-touch Transfer Manager om de sjabloongegevens op te slaan.
    image
    Meer informatie imageimage Verwante informatie
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Sla het bestand op via een cloudopslagservice en gebruik vervolgens de functie Delen van het mobiele apparaat om het bestand te delen.
    • Draag het bestand van de computer naar het mobiele apparaat over als een e-mailbijlage en sla het vervolgens op uw mobiele apparaat op.
  3. Verbind de printer met het mobiele apparaat en start Mobile Transfer Express.
    Nu worden de sjabloongegevens weergegeven.
  4. Selecteer de sjabloon die u wilt afdrukken en draag de sjabloon over naar de printer.
    image
    Verbind uw mobiele apparaat met Infrastructuurmodus om een bestand te downloaden van een cloudopslagservice naar uw mobiele apparaat. Als u het mobiele apparaat met behulp van de infrastructuurmodus verbindt met de printer, kunt u gedownloade bestanden snel overdragen (alleen .blf-bestanden).