Indstillingstabeller

Indstillingstabellen beskriver menuens valgmuligheder og indstillinger.
image
Visse indstillinger kan variere afhængigt af firmwareversionen (printersoftware).

[WLAN]

Niveau 1
Niveau 2
Beskrivelser
Til/Fra
Til/Fra
Slå WLAN-funktionen til eller fra.
Tilstand
Direkte/Infrastruktur/Direkte/Infra
Vælg netværkstilstanden, når du slår WLAN-funktionen til.
WPS
Enkelttryk/PIN-kode
Vælg WPS-netværksindstillingsmetoden.
WLAN-assist.
Start/Tilbage
Brug WLAN-forbindelsesassistentfunktionen til at konfigurere dine trådløse netværksindstillinger.
IP Address
Vis IP-adressen.

[Bluetooth]

Niveau 1
Niveau 2
Beskrivelser
Til/Fra
Til/Fra
Slå Bluetooth-funktionen til eller fra.
Tilstand
Klassisk og LS/Klassisk/Lav strøm
Vælg Bluetooth-tilstanden.
Aut. Genopret
Til/Fra
Skift til tilstanden for automatisk gentilslutning (kun for Apple-enheder: iPad, iPhone eller iPod touch).
Ryd historik
Slet oplysningerne for automatisk genparrede enheder registreret i printeren.
BT-adresse
Vis Bluetooth-adressen.
Udsk. stregk.
Udskriv Bluetooth-adressen og den tilhørende stregkode.

[Kablet LAN]

Niveau 1
Niveau 2
Beskrivelser
Holder-LAN
Til/Fra
Vælg den trådløse (infrastruktur) eller kabelbaserede forbindelse, når printeren er anbragt på ladestationen.
IP-adresse
Vis IP-adressen.

[Medie]

Niveau 1
Niveau 2
Beskrivelser
Vælg medie

-

Vælg papirstørrelse og papirtype, eller kontrollér den aktuelle indstilling for papirstørrelsen.

Listen indeholder:

• Standardmedier (ni typer. Standard: 76 mm x 44 mm)

• Brugerdefinerede medier (ti typer)
  • Automatisk registrerede medier
  • Medieindstillinger hentet ved hjælp af funktionen Autoregistr..
Autoregistr.

-

Juster automatisk sensorfølsomheden, og registrer længden af det indstillede papir. Angiv Indstillinger på forhånd.
Indstillinger *1

-

Konfigurer indstillingerne, inden du foretager Autoregistr..
Bredde
Vælg den papirbredde, der skal registreres automatisk.
Sensortype
Vælg sensortypen: Udstanset, Mærke eller Kontinuert.
Sensorkalib.
Aktivér eller deaktiver sensorkalibrering under automatisk registrering.
Medietimeout
Indstil det automatisk registrerede papir til Kontinuert, hvis Autoregistr. ikke finder noget mellemrum eller sort mærke i henhold til længden Medietimeout.
Energirang.
Vælg energiklassificeringen for at justere udskriftstætheden.
*1
Kræver firmwareversion 1.09 eller nyere.

[Indstillinger]

Niveau 1
Niveau 2
Beskrivelser
Outputpos.
Afrevet/Aftaget
Vælg medieudgangsmetoden.
Sprog
Dansk/Deutsch/English/Español/Français/Italiano/Nederlands/Norsk/Português/Suomi/Svenska/日本語/繁體中文
Vælg sproget.
LCD-kontrast
+2/+1/0/-1/-2
Indstil kontrasten på displayet. Jo højere tal, jo større kontrast.
Bipper
Til/Fra
Aktivér eller deaktiver bipperen.
Konfiguration
Kontrollér firmwareversionen, skrifttypeversionen og den tilgængelige hukommelse.
Afrivn.kant
Opad/Nedad
Juster afrivningspositionen.

Denne indstilling vises, når Uden bagpapir er indstillet til Fra under fanen Avanceret i printerindstillingsværktøjet.

Dækselindst. *1
Vælg medie

Viser skærmen Vælg medie i ti sekunder, efter at du lukker dækslet til rullerummet.

Fremfør
Fremfører labelen automatisk, når du lukker dækslet til rullerummet.
Autoreg.

Udfører Autoreg. automatisk, når du lukker dækslet til rullerummet. Printeren viser den registrerede papirstørrelse og viser derefter klar-skærmen.

Ingen
Ingen handling og ingen ændring på displayet.
Ur
Til/Fra
Vis eller skjul urikonet på displayet.
Autosynk. tid
Til/Fra
Denne indstilling vises, når Ur er indstillet til Til.
Tidszone
Indstil tidszonen. Denne indstilling vises, når Ur er indstillet til Til.
Dato&tid
Vis dato og klokkeslæt.

Denne indstilling vises, når Ur er indstillet til Til.

Kræver firmwareversion 1.09 eller nyere.