Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af Webbaseret administration > Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Vi anbefaler, at du ændrer standardlogonadgangskoden for at forhindre uautoriseret adgang til Web Based Management.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast ”https://maskinens IP-adresse” i browserens adresselinje (hvor ”maskinens IP-adresse” er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, f.eks. ”DeltPrinter”, i stedet for IP-adressen.
    • F.eks.:

https://SharedPrinter

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

• F.eks.:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Gør et af følgende:
    • Hvis du tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på image.
    • Hvis du ikke tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den adgangskode, der findes på din maskine og er mærket ”Pwd”, og derefter klikke på image.
  4. Klik på fanen Administrator.
  5. Indtast den adgangskode, som du ønsker at bruge, i feltet Enter New Password (Indtast ny adgangskode) (op til 32 tegn).
  6. Skriv adgangskoden igen i feltet Confirm New Password (Bekræft ny adgangskode).
  7. Klik på Submit (Send).