Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af Webbaseret administration

Ændring af printerindstillinger ved hjælp af Webbaseret administration

Du kan bruge en standardwebbrowser til at ændre printerens indstillinger ved hjælp af Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) eller Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer (HTTPS).

Når du bruger Webbaseret administration, er følgende handlinger tilgængelige:

• Visning af din printers statusoplysninger
  • Ændring af netværksindstillinger som f.eks. TCP/IP-oplysninger
  • Visning af oplysninger om printerens softwareversion
  • Ændring af netværkets og printerens konfigurationsoplysninger
image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge for Windows. Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.
  • Standardlogonadgangskoden til administration af printerindstillinger findes på din maskine og er mærket ”Pwd”. Vi anbefaler, at du ændrer den for at beskytte printeren mod uautoriseret adgang.

For at kunne bruge Webbaseret administration skal du bruge TCP/IP-protokollen på dit netværk, og printeren og computeren skal have en gyldig IP-adresse.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast ”https://maskinens IP-adresse” i browserens adresselinje (hvor ”maskinens IP-adresse” er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, f.eks. ”DeltPrinter”, i stedet for IP-adressen.
    • F.eks.:

https://SharedPrinter

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

• F.eks.:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Hvis maskinen spørger om en adgangskode, skal du skrive den og derefter klikke på image.
  4. Rediger printerindstillingerne.

Hver gang du åbner webbaseret administration, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på image. Når du har konfigureret indstillingerne, kan du logge af ved at klikke på image.