Hjem > Appendiks > Valgfrit tilbehør > Batterilader (ekstraudstyr: PA-BC-003) > Tilslutning af flere batteriladere sammen

Tilslutning af flere batteriladere sammen

Det er muligt at tilslutte op til fire batteriladere på linje.

Tilslutning af batteriladere

1. Indsæt holderen til ekspansionskrogen på den første batterilader i holderen til udvidelseskortet på den anden batterilader, indtil den klikker på plads.
    image
  2. Tilslut lysnetadapteren til den første batterilader.
  3. Tilslut den ene ende af det medfølgende DC-kabel til DC-stik OUT (UDGANG) på den første batterilader.
    image
  4. Tilslut den anden ende af det medfølgende DC-kabel til DC-stik IN (INDGANG) på den anden batterilader.
    image
    • Tilslut lysnetadapteren og DC-kablet gennem åbningen i batteriladeren som vist på illustrationen.

Sørg for, at du ikke klemmer kablerne, når batteriladerne tilsluttes.

• Når batteriladerne tilsluttes, anbefaler vi, at du bruger selvskærende skruer (M2,6 x 6 mm) (medfølger ikke) for at være sikker på, at batteriladerne er solidt fastgjorte til hinanden.
      image

Frakobling af batteriladere

1. Afbryd DC-kablet og lysnetadapteren fra batteriladerne.
  2. Skub til fanen på holderen til ekspansionskrogen for at udløse låsen.
  3. Frakobl batteriladerne.