Hjem > Appendiks > Valgfrit tilbehør > Ladestation (ekstraudstyr: PA-CR-005) > Tilslutning af printeren til et kabelbaseret LAN-netværk via ladestation

Tilslutning af printeren til et kabelbaseret LAN-netværk via ladestation

Brug en Ethernet-forbindelse (LAN) til at konfigurere din printer og opgradere dens firmware.

image
BEMÆRK
Sørg for, at Ethernet-kablet (LAN-kablet) er sat helt i Ethernet-porten (LAN-porten).

LED-indikatorer

image
  1. Ethernet (LAN) LED
    LED-indikator
    Status
    image

Ethernet (LAN) ikke tilsluttet

image
    • Ethernet (LAN) tilsluttet
    • Modtagelse eller afsendelse af data via Ethernet (LAN)
    BEMÆRK
    Ethernet (LAN) LED lyser ikke, medmindre printeren er anbragt på ladestationen.
  2. Status-LED
    LED-indikator
    Status
    image
    Printeren er anbragt på ladestationen, og batteriet er fuldt opladet.
    image
    Printeren oplades på ladestationen.

Interface-kompatibilitet

Brug menuerne [WLAN] og [Kablet LAN] til at vælge WLAN, Kabelbaseret LAN eller ingen forbindelse, når printeren er på ladestationen.

Indstilling af LAN for station

WLAN-indstilling

Forbindelsestype ved brug af ladestationen

Til
Til
WLANKablet LAN *1
Til
Fra
Kablet LAN
Fra
Til
WLAN
Fra
Fra

Ingen forbindelse aktiveret

Wireless Direct-funktion ikke påvirket.