Hjem > Appendiks > Valgfrit tilbehør > Labelaftager (ekstraudstyr: PA-LP-007) > Aktivering af labelaftagerfunktion

Aktivering af labelaftagerfunktion

Når du udskriver ved hjælp af printerdriveren, skal du aktivere indstillingen Brug dispenserfunktion.
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klik på Start>Indstillinger>Enheder>Printere og scannere. Klik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer>Udskriftsindstillinger.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på Kontrolpanel på skærmen Apps. Klik på Hardware og lyd>Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

• Windows 7:

Klik på Start>Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

2. Markér afkrydsningsfeltet Brug dispenserfunktion.
  3. Klik på OK.