Installation af labelaftager

Denne printer er kompatibel med labelaftageren (PA-LP-007).

Beskrivelse af dele

Samling af labelaftager

Skruer (2 stk. hver)

1. Tryk på rullefrigørelseshåndtaget for at åbne dækslet til rullerummet.
    image
    1. Rullefrigørelseshåndtag
  2. Fjern standardvalsen og holderenheden ved at fjerne de fire skruer, der er vist på illustrationen.
    image
    FORSIGTIG
    • Rør ikke knivbladet, når du fjerner standardvalsen.
    • Rør ikke ved afrivningsstangen, når du fjerner holderenheden.
    image
    Anbefalet tilspændingsmoment: 0,55±0,049 N·m.
  3. Installer valsen og holderenheden, og fastgør dem ved hjælp af de fire skruer, der følger med labelaftageren.
    image
    image
    Den øvre afrivningsstang og den nedre afrivningsstang kan ikke bruges, når labelaftageren er installeret.
  4. Tag et par labels af. Indstil derefter rullen, så den næste label ikke dækker mediesensorområdet.
    image
    1. Mediesensor
  5. Luk dækslet til rullerummet.
  6. Træk let i papiret i papirudgangsåbningen for at stramme rullen op, hvis det er nødvendigt.
    image
    VIGTIGT
    • Inden brug af labelaftageren skal du angive følgende indstillinger:
      • Indstil Outputposition til Skrællet under fanen Grundlæggende i Printerindstillingsværktøj.
      • Markér afkrydsningsfeltet Brug dispenserfunktion på fanen Grundlæggende i printerdriveregenskaberne. Mere information imageimage Relaterede emner
    • Når du ikke bruger labelaftageren, skal du angive følgende indstillinger:
      • Indstil Outputposition til [Afrivn.kant] under fanen Grundlæggende i Printerindstillingsværktøj.
      • Fjern afkrydsningsfeltet Brug dispenserfunktion på fanen Grundlæggende i printerdriveregenskaberne.
  7. Indstil Outputposition til Skrællet under fanen Grundlæggende i Printerindstillingsværktøj.
    BEMÆRK
    • Når Skrællet er indstillet til Outputposition, kan [Afrivn.kant] i [Indstillinger] og [Autoregistr.] i [Medie] ikke vælges på printerens display.
    • For at opnå den bedste ydeevne bør papirets topmargen være mindst 3 mm.
    • Når du bruger labelaftageren, kan papirstøv sætte sig fast på printhovedet. Rengør printhovedet jævnligt. Mere information imageimage Relaterede emner::
    • Brug den nyeste firmware, når du udskriver med labelaftageren.