Installer sættet med linerless valse.

Denne printer er kompatibel med medier uden bagpapir.

Beskrivelse af dele

Linerless valse

Skruer (2)

1. Tryk på rullefrigørelseshåndtaget for at åbne dækslet til rullerummet.
    image
    1. Rullefrigørelseshåndtag
  2. Fjern standardvalsen ved at fjerne de to skruer, der er vist på illustrationen.
    image
    FORSIGTIG
    Rør ikke knivbladet, når du fjerner standardvalsen.
    image
    Anbefalet tilspændingsmoment: 0,55±0,049 N·m.
  3. Installer den linerless valse, og fastgør den ved hjælp af de to skruer, der følger med sættet med den linerless valse.
    image
    image
    Den nedre afrivningsstang kan ikke bruges, når den linerless valse er installeret.
  4. Indstil Uden bagpapir til Til under fanen Avanceret i Printerindstillingsværktøj.
    BEMÆRK
    • Når Uden bagpapir er indstillet til Til, kan [Afrivn.kant] i [Indstillinger] og [Autoregistr.] i [Medie] ikke vælges på printerens display.
    • For at opnå den bedste ydeevne bør papirets topmargen være mindst 12 mm.
    • Når du bruger den linerless valse, kan papirstøv sætte sig fast på printhovedet. Rengør printhovedet jævnligt. Mere information imageimage Relaterede emner:
    • Brug den nyeste firmware, når du udskriver med den linerless valse.