Hjem > Inden du tager din Brother-maskine i brug > Generelle forholdsregler

Generelle forholdsregler

Printer

• Afhængigt af stedet, materialet og miljøforholdene kan labelen gå løs eller sidde permanent fast, og farven på labels kan ændre sig eller smitte af på andre genstande. Inden en label sættes på, skal omgivelserne og materialet kontrolleres. Test labelen ved at sætte et lille stykke af den på et ikke iøjnefaldende område af den relevante overflade.
  • Hvis Bluetooth-funktionen og den trådløse LAN-funktion begge er slået til, kan kommunikationshastigheden reduceres grundet radiobølgeinterferens. Hvis dette sker, skal du slå den funktion, du ikke bruger, fra (Bluetooth- eller trådløs LAN-funktion).
  • DÆK IKKE eller indsæt fremmedlegemer i papirudgangsporten, DC-stikket eller USB-porten.
  • Brug IKKE fortynder, benzen, alkohol eller nogen andre organiske opløsningsmidler til at rengøre printeren. Dette kan beskadige overfladens finish. Du isopropylalkohol eller ethanol, når du rengør skrivehovedet eller ruller. Brug en blød, tør klud til at rengøre printeren.
  • Hvis printeren ikke bruges i en længere periode, skal du fjerne rullen fra printeren.
  • Sørg altid for, at rullerummets dæksel er lukket, når der udskrives.
  • Denne printer bruger termopapir. Hvis printerpapiret er mærket med blæk – hvis der f.eks. er skrevet eller stemplet på det – kan blækket medføre, at den printede tekst falmer eller bliver misfarvet. Desuden kan der gå et stykke tid, før blækket er tørt.

Printet tekst kan falme eller blive misfarvet, hvis labelen kommer i kontakt med følgende: vinylkloridprodukter, læderprodukter som f.eks. punge og tasker, organiske stoffer som f.eks. alkohol, ketoner eller estere, klæbende tape, viskelæder, gummipuder, highlighter-penne, permanent blæk, kul, lim, diazo-følsomt papir, håndlotion, hårplejeprodukter, kosmetik, vand eller sved.

• Rør IKKE printeren med våde hænder.
  • Brug IKKE foldet, vådt eller fugtigt papir, da der ellers er risiko for, at papiret ikke indføres korrekt, eller at der opstår fejlfunktioner.
  • Rør IKKE ved papir eller labels med våde hænder, da der ellers er risiko for fejlfunktioner.

Printer, lysnetadapter (ekstraudstyr), biladapter (ekstraudstyr) eller tilbehør

• Overhold alle gældende bestemmelser, når disse produkter bortskaffes.