Hjem > Udskrivning af labels ved hjælp af mobilenheder > Overførsel af skabeloner oprettet på en computer til printeren ved hjælp af en mobilenhed

Overførsel af skabeloner oprettet på en computer til printeren ved hjælp af en mobilenhed

Sørg for, at Mobile Transfer Express er installeret på din mobilenhed.

Brug P-touch Transfer Manager til at gemme skabelondata, der blev oprettet med P-touch Editor, i enten BLF- eller PDZ-format. Brug Mobile Transfer Express til at sende den gemte fil fra din mobilenhed til printeren og udskrive den.

1. Gem skabelondataene ved hjælp af P-touch Transfer Manager.
    image
    Mere information imageimage Relaterede informationer
  2. Gør et af følgende:
    • Gem filen ved hjælp af en cloud-lagringstjeneste, og brug derefter delefunktionen i mobilenheden til at dele filen.
    • Send filen som en vedhæftet fil fra computeren til mobilenheden, og gem derefter filen på mobilenheden.
  3. Tilslut printeren til din mobilenhed, og start derefter Mobile Transfer Express.
    Skabelondataene vises.
  4. Vælg den skabelon, du vil udskrive, og overfør derefter skabelonen til printeren.
    image
    Hvis du vil downloade en fil fra en cloud-lagringstjeneste til din mobilenhed, skal du tilslutte din mobilenhed ved hjælp af infrastrukturtilstand. Hvis du tilslutter din mobilenhed til printeren ved hjælp af infrastrukturtilstand, kan du også hurtigt overføre downloadede filer (kun BLF-filer).