Hjem > Opsætning af din printer > Oversigt over kontrolpanelet

Oversigt over kontrolpanelet

image
  1. LED-indikator
  2. Display
  3. Knappen image(Fremfør)/OK
    Funktion Betjening
    Fremfører papiret

Når papirtypen er indstillet til Udstandset label eller Medier med markeringer:

Tryk på image for automatisk at fremføre papiret til udskrivningspositionen.

Når papirtypen er indstillet til Uendelig tape:

Tryk på image for at fremføre papiret.

Udskrivning af printeroplysningerne

Sørg for, at der er sat en rulle i, og tryk derefter på image og hold den nede for at udskrive printeroplysningerne.

Aktivering af det valgte menupunkt Tryk på image for at aktivere det valgte menupunkt.
  4. Knappen Menu/image (Vælg)
    Funktion Betjening
    Skift til menuvalgstilstanden Når printeren tændes, skal du trykke på knappen Menu/image (Vælg).
    Vælg menupunktet Når menuen vises, skal du trykke på knappen Menu/image (Vælg) for at vælge det næste punkt.
    Kør en fil, der er gemt i masselagringsområdet Hvis du trykker på denne knap, mens printeren kører i masselagringstilstand, kan du køre en kommandofil, der er gemt i masselagringsområdet. Mere information imageimage Relaterede emner
  5. Knappen image (Tilbage)
    Funktion Betjening
    Ryd det valgte menupunkt, og gå tilbage til den forrige skærm. Tryk på image (Tilbage)-knappen for at gå tilbage til den forrige kategori.
    Annuller det aktuelle udskriftsjob. Tryk på image (Tilbage)-knappen for at annullere det aktuelle udskriftsjob.
  6. Knappen image (Tænd-/sluk-knap)
    Funktion Betjening
    Tænde for printeren Når printeren er slukket, skal du trykke på image (Tænd-/sluk-knap).
    Slukke printeren Når printeren er tændt, skal du trykke på image (Tænd-/sluk-knap) og holde den nede, indtil meddelelsen System fra vises på displayet. (Hvis funktionen Sluk automatisk er aktiveret i Enhedsindstillinger, slukkes printeren automatisk efter den valgte inaktivitetsperiode).
    Start printeren i masselagringstilstand Hvis du trykker på image (Tænd-/sluk-knap) og holder den nede, mens du også trykker på knappen Menu/image (Vælg), starter printeren i masselagringstilstand. Mere information imageimage Relaterede emner