Hem > Bilaga > Specifikationer

Specifikationer

Skriver ut

Utskriftsteknik

Direkt termoutskrift

Utskriftshastighet *1

Maximalt: 76,2 mm/s *2, 13,5 ppm *3

Utskriftsupplösning

(PJ-822/PJ-862) 203 x 200 dpi

(PJ-823/PJ-863/PJ-883) 300 x 300 dpi

Tryckyta (skurna ark)

Konfigurera med skrivardrivrutin

(PJ-822/PJ-862) min. 94,7 mm x 42,2 mm - max. 207,2 mm x 2 531,4 mm

(PJ-823/PJ-863/PJ-883) min. 94,8 mm x 42,3 mm - max. 208,6 mm x 2 531,5 mm

*1
Dessa siffror kan variera beroende på miljön. Vår standardmiljö ser ut på följande sätt:

När du skriver ut med en USB-anslutning och använder ett nytt uppladdningsbart litiumjonbatteri som är fulladdat i en miljö med en temperatur på 23 °C med JEITA J1-mönstret.

*2
Vid utskrift på A4-papper.
*3
När den är Formulär matningsläge inställd på Fast sida (pappersformat: A4) och kontinuerlig utskrift på pappersrulle.

Skrivarens storlek

Mått

Cirka 255 mm (B) x 55 mm (D) x 30 mm (H)

Vikt

• Cirka 480 g (inklusive dummy-batteri, exklusive papper)
  • Cirka 610 g (inklusive batteri, exklusive papper)

Gränssnitt

USB

USB ver. 2.0 (Full Speed) (Type C)

Skrivarklass: Masslagring (16 MB minne)

Bluetooth

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Bluetooth Ver. 5.2 (Classic + LE)

SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy)

Protokoll som stöds: iAP

Trådlöst LAN (2,4 GHz)

(PJ-883)

IEEE 802.11b/g/n (infrastrukturläge)

IEEE 802.11g/n (Wireless Direct-läge)

Trådlöst LAN (5 GHz)

(PJ-883)

IEEE 802.11a/n (infrastrukturläge)

Protokoll (IPv4)

(PJ-883)

ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS/NetBIOS-namnupplösning, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP klient och server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS klient och server, TFTP-server, ICMP, webbtjänster (utskrift), SNTP-klient
Protokoll (IPv6)

(PJ-883)

NDP, RA, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP klient och server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS klient och server, TFTP-server, ICMP, webbtjänster (utskrift), SNTP-klient
Nätverkssäkerhet (trådlöst)

(PJ-883)

SSL/TLS 1.0/1.1/1.2/1.3 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Säkerhet för trådlösa nätverk

(PJ-883)

WEP 64/128 bitar, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES)

Trådlös certifiering

(PJ-883)

Wi-Fi Certification Mark License (WPA™/WPA2™/WPA3™ – Enterprise, Personal), Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) Identifier Mark License

Omgivning

Driftstemperatur

Användning:

Uppladdningsbart litiumjonbatteri (tillval): Mellan -10 °C och 50 °C

Nätadapter (tillval): Mellan -10 °C och 40 °C

Biladapter (tillval): Mellan -10 °C och 50 °C

Laddning: Mellan 0 °C och 40 °C

Driftsfuktighet

Mellan 20 % och 80 % (utan kondens)

Strömförsörjning

Uppladdningsbart litiumjonbatteri (tillval)

10,8 V

Adapter (tillval)

Nätadapter (15 V)

Nätadapter för USB Typ-C (endast för laddning)

Biladapter (tillval)

Cigarettbiladapter eller trådbunden typ (12 V (DC))

Batterikapacitet *1

Cirka 600 ark

Laddningstid *2

Cirka 2 timmar
*1
Dessa siffror kan variera beroende på miljön. Vår standardmiljö ser ut på följande sätt:

JEITA J1-mönstret skrivs ut kontinuerligt på A4-papper när det är anslutet via USB-gränssnittet och ett fulladdat batteri är installerat

Svärtningsgrad: 6

Omgivningstemperatur: 25 ºC

*2
När du använder en nätadapter, en nätadapter för en USB Type-C-kabel eller en biladapter.

Mediespecifikation

Pappersformat

A5 (148 x 210 mm), A4 (210 x 297 mm), Letter (216 x 279 mm), Legal (216 x 356 mm), kontinuerligt

Programvara

Skrivarens teckensnitt

Se ”Command Reference” (Kommandoreferensen) på Brother support webbsida på support.brother.com.

Skrivarens teckensnitt

Kompatibla operativsystem

En lista över den senaste kompatibla programvaran finns på support.brother.com.