Hem > Skrivarinställningar > Tillämpa inställningar på flera skrivare (Mac)

Tillämpa inställningar på flera skrivare (Mac)

1. När du har tillämpat inställningarna på den första skrivaren kopplar du bort den från datorn och ansluter den andra skrivaren till datorn.
  2. Välj den nyligen anslutna skrivaren i popup-menyn Printer (Skrivare).
  3. Klicka på Apply Settings to the Printer (Tillämpa inställningar på skrivaren).
    Samma inställningar som användes på den första skrivaren tillämpas nu på den andra.
  4. Upprepa dessa steg för alla skrivare vars inställningar du vill ändra.