Hjem > Feilsøking > Hvis du har problemer med maskinen

Hvis du har problemer med maskinen

Dette kapittelet forklarer hvordan du løser vanlige problemer som kan oppstå når du bruker skriveren. Hvis du har problemer med skriveren, må du først kontrollere at du har utført følgende oppgaver riktig:

• Monter det oppladbare li-ion-batteriet eller koble skriveren til et vekselstrøm- eller likestrømuttak.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Montere det oppladbare li-ion-batteriet.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Koble skriveren til ekstern strøm.

• Fjern all beskyttende emballasje fra skriveren.
  • Installer og velg den riktige skriverdriveren.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Installere skriverdriveren og programvaren på en datamaskin.

• Koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet.

• Lukk utløserdekselet helt.
  • Sett inn papiret på riktig måte.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Legge papir i skriveren.

Dersom du fremdeles har problemer imageimage Beslektet informasjon Hvis du ikke klarer å løse problemet etter å ha lest emnene, besøk Brother support-nettstedet på support.brother.com.