Hjem > Tillegg > Produktdimensjoner

Produktdimensjoner

image
Beskyttelseshus for ladeterminal er installert i illustrasjonene. Alle målte verdier er i millimeter.

Skriver

image
image

Monteringsmerknader

*1

Fest Beskyttelseshus for ladeterminal til skriveren først.

*2

Fest Beskyttelseshus for ladeterminal til den ønskede overflaten.

Brothers testeforhold

Disse verdiene er ikke garantert. Når du monterer skriveren for bruk, må du sørge for at den er godt montert.

*1

Størrelse: Bruk M2.6-plateskruer. Hulldybde for skrue: 6 mm. Strammemoment: 2,2 kgf·cm; Materiale: Stål

*2

Størrelse: Bruk M2.6-skruer. Hulldybde for skrue: 6 mm. Strammemoment: 3,5 kgf·cm; Materiale: Stål

Bruk av skruer med pipehode bekledd med gjengelåsende middel er effektive for å forhindre at skruene løsner.

• Monteringsplate

Tykkelse: 2 mm. Materiale: Stål

Skriverbeholder for rull

image

Papirspor

image

Papirrulleholder