Koti > Mallien siirtäminen tulostimeen (P-touch Transfer Manager) (Windows) > Mallien jakelu käyttäjille siirtämistä varten käyttämättä P-touch Transfer Manageria (Windows)

Mallien jakelu käyttäjille siirtämistä varten käyttämättä P-touch Transfer Manageria (Windows)

Siirrä malleja tulostimeen P-touch Transfer Expressin avulla.

Jos haluat ladata P-touch Transfer Expressin uusimman version, siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com.

image
  • Kun siirrät uutta mallia, muista määrittää Avainmääritys-numero (P-touch Transfer Managerissa), joka ei ole parhaillaan käytössä. Jos määritetty Avainmääritys-numero on jo käytössä, aiempi malli korvataan uudella mallilla.
  • Tämä toiminto edellyttää USB-liitännän käyttöä.
Järjestelmänvalvoja Käyttäjät
image

Järjestelmänvalvojan tehtävät

P-touch Transfer Expressin valmisteleminen

Tulostinohjain on asennettava ennen P-touch Transfer Expressin käyttämistä.

image
P-touch Transfer Express on saatavilla vain englanninkielisenä.
  1. Lataa P-touch Transfer Express mihin tahansa sijaintiin tietokoneessa.
  2. Pura ladattu tiedosto (ZIP).

Mallin siirtäminen P-touch Transfer Manageriin

1. Käynnistä P-touch Editor image.
    • Windows 10 / Windows Server 2016 / Windows Server 2019 / Windows Server 2022:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

• Windows 8,1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta P-touch Editor-kuvaketta Sovellukset-näytössä tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

2. Avaa haluamasi malli.
  3. Valitse Tiedosto>Siirrä malli>Siirrä.
    Seuraavassa valintaikkunassa näkyy Express-tila, mutta prosessi mallin siirtämiseksi on sama kuin Professional-tilassa.
    image
    Malli siirretään P-touch Transfer Manageriin. P-touch Transfer Manager käynnistyy.

Mallin tallentaminen siirtopakettitiedostona (PDZ)

Jos haluat luoda tiedoston muodossa, jota P-touch Transfer Express pystyy käyttämään, tallenna malli siirtopakettitiedostona (PDZ).

1. Valitse Määritykset-kansio P-touch Transfer Manager -ikkunassa.
  2. Valitse mallit, joita haluat jaella.
  3. Valitse Tiedosto>Tallenna siirtotiedosto.
    image
    • Tallenna siirtotiedosto -vaihtoehto on näkyvissä vain, jos tulostimen yhteys tietokoneeseen on katkaistu tai se on offline-tilassa.
    • Jos valitset Tallenna siirtotiedosto -vaihtoehdon Määritykset-kansion valitsemisen jälkeen, kaikki kansion mallit tallennetaan siirtopakettitiedostona (PDZ).
    • Voit yhdistää useita malleja yksittäiseksi siirtopakettitiedostoksi (PDZ).
  4. Kirjoita nimi ja valitse sitten Tallenna.
    image
    Malli tallennetaan siirtopakettitiedostona (PDZ).

Siirtopakettitiedoston (PDZ) ja P-touch Transfer Expressin jakelu muille

image
Jos olet jo ladannut P-touch Transfer Expressin, järjestelmänvalvojan ei tarvitse lähettää Transfer Express -kansiota. Tässä tapauksessa voit yksinkertaisesti siirtää jaellun siirtopakettitiedoston ladattuun kansioon ja kaksoisnapsauttaa sitten PtTrExp.exe-tiedostoa.
  1. Siirrä siirtopakettitiedosto (PDZ) latausten kansioon.
    image
  2. Jakele kaikki latausten kansion tiedostot muille.

Käyttäjän tehtävät

image
Älä katkaise virtaa mallien siirtämisen aikana.
  1. Kytke virta tulostimeen.
  2. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Kaksoisnapsauta järjestelmänvalvojalta saatua PtTrExp.exe-tiedostoa.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat siirtää yksittäisen siirtopakettitiedoston (PDZ) kansiossa, jossa on PtTrExp.exe-tiedosto, valitse Transfer.
    • Jos haluat siirtää useita siirtopakettitiedostoja (PDZ) kansiossa, jossa on PtTrExp.exe-tiedosto, toimi seuraavasti:
      1. Valitse Browse.
        image
      2. Valitse siirtopakettitiedosto, jonka haluat siirtää, ja valitse sitten Avaa.
      3. Valitse Transfer.
      4. Valitse Yes.
  5. Kun olet valmis, valitse OK.