Siirtotiedostojen ja siirtopakettitiedostojen luominen (Windows)

P-touch Transfer Managerin avulla voit tallentaa P-touch Editorilla luotuja mallitietoja BLF- tai PDZ-muodossa ja siirtää tiedostot tässä muodossa tulostimeen tietokoneesta tai mobiililaitteesta.

Voit myös tulostaa BLF-muodossa olevia tiedostoja massamuistitilan avulla.

image

Mallin siirtotapa Tiedostomuoto

Mobiililaitteesta

(Mobile Transfer Expressin avulla)

USB-liitännän kautta

PDZ
Wi-Fin kautta (PJ-883) BLF
Wireless Directin kautta (PJ-883) BLF
Bluetoothin kautta

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

PDZ
Massamuisti

BLF
Tietokoneesta P-touch Transfer Express PDZ
Massamuisti BLF

1. Luo malli P-touch Editorin avulla ja siirrä se sitten P‑touch Transfer Manageriin.
    image
    • Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet
    • Kun siirrät uutta mallia, muista määrittää Avainmääritys-numero (P-touch Transfer Managerissa), joka ei ole parhaillaan käytössä. Jos määritetty Avainmääritys-numero on jo käytössä, aiempi malli korvataan uudella mallilla.
  2. Valitse P-touch Transfer Manager -ikkunassa Määritykset -kansio yhdistämättä tulostinta tietokoneeseen ja valitse sitten tallennettava malli.
    image
    Voit valita useita malleja samanaikaisesti.
  3. Valitse Tiedosto>Tallenna siirtotiedosto.
    HUOMAUTUS
    Tallenna siirtotiedosto -painike on näkyvissä vain, jos tulostimen yhteys tietokoneeseen on katkaistu tai tulostin on offline-tilassa.
    image
    • Jos valitset Tallenna siirtotiedosto sen jälkeen, kun olet valinnut Määritykset, kaikki kansion mallit tallennetaan siirtotiedostona (BLF) tai siirtopakettitiedostona (PDZ).
    • Voit yhdistää useita malleja yksittäiseksi siirtotiedostoksi (BLF) tai siirtopakettitiedostoksi (PDZ).
  4. Valitse Muoto -kentässä haluamasi mallin muoto ja kirjoita sitten nimi ja tallenna malli.