Mallin siirtäminen P-touch Transfer Manageriin (Windows)

1. Käynnistä P-touch Editor image.
    • Windows 10 / Windows Server 2016 / Windows Server 2019 / Windows Server 2022:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

• Windows 8,1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta P-touch Editor-kuvaketta Sovellukset-näytössä tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

2. Avaa haluamasi malli tai luo asettelu.
  3. Valitse Tiedosto>Siirrä malli>Siirrä.
    P-touch Transfer Manager -ikkuna tulee näyttöön. Malli siirretään Määritykset-kansioon.