Mallien tai muiden tietojen siirtäminen tietokoneesta tulostimeen (Windows)

image
Jos haluat siirtää malleja mobiililaitteesta tulostimeen imageimage Liittyvät aiheet
  1. Yhdistä tulostin ja tietokone USB-kaapelilla ja kytke sitten virta tulostimeen.
    Tulostimen mallin nimi näkyy tulostinkuvakkeen vieressä kansionäkymässä.

Jos valitset tulostimen kansionäkymässä, tulostimeen tallennettuna olevat mallit ja muut tiedot näytetään.

image
    Jos tulostimen yhteys on katkaistuna tai tulostin on offline-tilassa, tulostin ei näy kansionäkymässä.
  2. Valitse tulostin, johon haluat siirtää mallin tai muut tiedot.
    image
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Määritykset-kansiota, valitse Uusi ja luo sitten uusi kansio.
    image
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Vedä siirrettävä malli tai muut siirrettävät tiedot ja sijoita ne uuteen kansioon.
    • Jos haluat siirtää useita malleja tai muita tietoja, vedä siirrettävät tiedostot ja sijoita ne sitten uuteen kansioon. Kullekin tiedostolle määritetään avainmääritysnumero (muistisijainti tulostimessa), kun tiedostot sijoitetaan uuteen kansioon.
      image
    Tietotyyppi Siirrettävissä olevien kohteiden enimmäismäärä Tiedot rajoituksista
    Malli 255
    • Kukin malli voi sisältää enintään 255 objektia.
    • Kukin objekti voi sisältää enintään seitsemän riviä.
    Tietokanta 20
    • Vain CSV-tiedostoja voi siirtää.
    • Kukin CSV-tiedosto voi sisältää enintään 255 kenttää ja 65 000 tietuetta.

Kuva

(Käyttäjän määrittämä merkki)

99
    • Vain BMP-tiedostoja voi siirtää.
    • Mustavalkoisia BMP-tiedostoja suositellaan.
    • Kokorajoitus on 1 632 x 1 632 kuvapistettä. (PJ-822/PJ-862)
    • Kokorajoitus on 2 464 x 2 464 kuvapistettä. (PJ-823/PJ-863/PJ-883)
    • Leveät kuvat saatetaan katkaista.
    image
    • Voit vahvistaa siirtotiedoston vapaan muistitilan tulostamalla asetusraportin. Tarkista raportin Available memory (Käytettävissä oleva muisti) -kohdasta vapaana oleva tila. Available memory: ****B (Käytettävissä oleva muisti: ****B) -kohdassa näkyvä käytettävissä oleva tila voi erota todellisesta käytettävissä olevasta tilasta.
    • Voit tarkastella malleja ja muita tietoja valitsemalla
      • Määritykset-kansiossa olevan kansion
      • Koko sisältö
      • jonkin Suodata-kohdassa olevan luokan, kuten Asettelut.
  5. Jos haluat muuttaa kohteelle määritettyä avainmääritysnumeroa, napsauta kohdetta hiiren kakkospainikkeella, valitse valikko Avainmääritys ja valitse sitten haluamasi avainmääritysnumero.
    image
    image
    • Lukuun ottamatta tietokantojen tietoja, kaikille tulostimeen siirretyille tiedoille määritetään avainnumero.
    • Jos tulostimeen siirretyllä mallilla tai muulla tiedolla on sama avainnumero kuin tulostimessa jo olevalla mallilla, uusi malli korvaa vanhan. Voit vahvistaa tulostimeen tallennettujen mallien numerot varmuuskopioimalla mallit tai muut tiedot.
    • Jos tulostimen muisti on täynnä, poista yksi tai useampi malli tulostimen muistista.
  6. Jos haluat muuttaa siirrettävien mallien tai muiden tietojen nimiä, valitse haluamasi kohde ja kirjoita sitten uusi nimi.
    Mallien nimissä käytettävien merkkien määrä voi olla rajoitettu tulostimen mallin mukaan.
  7. Valitse siirrettävät mallit tai muut tiedot sisältävä kansio ja valitse sitten Siirrä.
    image

Vahvistussanoma tulee näyttöön.

image
    • Voit myös siirtää yksittäisiä kohteita tulostimeen lisäämättä niitä mihinkään kansioon. Valitse siirrettävät mallit tai muut tiedot ja valitse sitten Siirrä.
    • Yhdellä toimenpiteellä voi valita ja siirtää useita kohteita ja kansioita.
  8. Valitse OK.
    Valitut kohteet siirretään tulostimeen.