Varmuuskopioi tulostimeen tallennetut mallit tai muut tiedot (Windows)

image
  • Varmuuskopioituja malleja tai muita tietoja ei voi muokata tietokoneessa.
  • Tulostimen mallin mukaan varmuuskopioidut mallit tai tiedot eivät välttämättä ole siirrettävissä eri mallien välillä.
  1. Yhdistä tietokone ja tulostin ja kytke virta tulostimeen.
    Tulostimen mallin nimi näkyy tulostinkuvakkeen vieressä kansionäkymässä. Jos valitset tulostimen kansionäkymässä, tulostimeen tallennettuna olevat mallit ja muut tiedot näytetään.
  2. Valitse tulostin, josta varmuuskopioidaan, ja valitse sitten Varmuuskopioi.
    image
    Vahvistussanoma tulee näyttöön.
  3. Valitse OK.

Uusi kansio luodaan tulostimen alle kansionäkymässä. Kansion nimi perustuu varmuuskopion päivään ja aikaan. Kaikki tulostimen mallit ja muut tiedot siirretään uuteen kansioon ja tallennetaan tietokoneeseen.