Koti > Asiakirjojen tulostaminen mobiililaitteilla > Tietokoneella luotujen mallien siirtäminen tulostimeen mobiililaitteen avulla

Tietokoneella luotujen mallien siirtäminen tulostimeen mobiililaitteen avulla

Tallenna P‑touch Transfer Managerin avulla P‑touch Editorin avulla luodut mallitiedot BLF- tai PDF-muodossa. Lähetä Mobile Transfer Expressin avulla tallennettu tiedosto mobiililaitteestasi tulostimeen ja tulosta se.
HUOMAUTUS
Varmista, että Mobile Transfer Express on asennettu mobiililaitteeseesi.

1. Tallenna mallitiedot käyttämällä P-touch Transfer Manageria.
    image
    Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Siirtotiedostojen ja siirtopakettitiedostojen luominen (Windows)
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Tallenna tiedosto pilvitallennuspalveluun ja jaa se sitten käyttäen mobiililaitteesi Mobile Transfer Express -sovellusta.
    • Lähetä tiedosto sähköpostin liitetiedostona tietokoneesta mobiililaitteeseen ja tallenna tiedosto sitten mobiililaitteeseen.
  3. Yhdistä tulostin mobiililaitteeseesi ja käynnistä sitten Mobile Transfer Express.
    Mallitiedot tulevat näyttöön.
  4. Valitse malli, jonka haluat tulostaa, ja siirrä malli sitten tulostimeesi napauttamalla Transfer (Siirrä)-kuvaketta.
    image
    Jos haluat ladata tiedoston pilvitallennustilapalvelusta mobiililaitteeseesi, yhdistä mobiililaitteesi infrastruktuuritilan avulla. Tämän avulla voit siirtää ladatut tiedostot (vain BLF-tiedostot) nopeammin.