Saatavilla olevat sovellukset

Windows

Sovellus Ominaisuudet
P-touch Editor

Tämän avulla voit suunnitella ja tulostaa mukautettuja asiakirjoja käyttäen sisäänrakennettuja piirustustyökaluja, jotta voit luoda erilaisia fontti- ja tekstityylejä, tuoda kuvia ja lisätä viivakoodeja.

P-touch Transfer Manager

Tämän avulla voit siirtää malleja sekä muita tietoja tulostimeen ja tallentaa tietojesi varmuuskopioita tietokoneeseen.

Tämä sovellus asennetaan P-touch Editorin yhteydessä.

P-touch Library

Hallitsee ja tulostaa P-touch Editor -malleja.

P-touch Libraryn avulla voit tulostaa malleja.

Tämä sovellus asennetaan P-touch Editorin yhteydessä.

P-touch Transfer Express Tällä voit siirtää asiakirjoja tulostimeen.

Jos haluat ladata asennusohjelman palvelimesta, siirry mallisi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com.

P-touch Update Software Päivittää ohjelmiston ja laiteohjelmiston uusimpaan versioon.
Printer Setting Tool

Tämän avulla voit määrittää tulostimen asetukset tietokoneelta käsin.

• Tietoliikenneasetukset
  • Laiteasetukset
  • P-touch Template -asetukset
BRAdmin Light

(PJ-883)

Tämä etsii tulostimen verkostasi ja sallii sinun määrittää sen perusasetuksia tietokoneellasi.

BRAdmin Professional

(PJ-883)

Tämä etsii tulostimen verkostasi ja sallii sinun määrittää sen lisäasetuksia ja päivityksiä tietokoneellasi.

Font Manager

Tällä voit siirtää fontteja tulostimeen ja poistaa fontteja tulostimesta. Käytä erilaisia tulostuskomentoja siirrettyjen fonttien käyttämiseen ja tulostamiseen.

image
  • Fonttien käyttöoikeudet

Kun käytät fontteja, sinun on noudatettava kaikkia käyttöehtoja, jotka fonttien laillinen omistaja on asettanut. Ennen kuin lataat fontit palvelimesta, sinun on vahvistettava, että sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet fonttien käyttämiseen ja että noudatat omistajan antamia käyttöehtoja.

Web Based Management (WWW-pohjainen hallinta)

(PJ-883)

Tällä voit muuttaa verkossasi olevan tulostimen asetuksia tavallisen selaimen avulla käyttäen HTTPS-protokollaa.

Mac

Sovellus Ominaisuudet
P-touch Editor

Tämän avulla voit suunnitella ja tulostaa mukautettuja asiakirjoja käyttäen sisäänrakennettuja piirustustyökaluja, jotta voit luoda erilaisia fontti- ja tekstityylejä, tuoda kuvia ja lisätä viivakoodeja.

Transfer Express *1 Päivittää laiteohjelmiston uusimpaan versioon ja mahdollistaa mallien siirtämisen tulostimeen.
Printer Setting Tool *1

Tämän avulla voit määrittää tulostimen asetukset tietokoneelta käsin.

Langattoman laitteen ohjattu asennustoiminto

(PJ-883)

Tämän avulla voit määrittää tulostimesi langatonta verkkoa varten.

Käytettävissä vain USB-liitännän kautta.