Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostusohjaimien ja ohjelmiston asentaminen tietokoneelle

Tulostusohjaimien ja ohjelmiston asentaminen tietokoneelle

Jos haluat tulostaa tietokoneestasi, asenna tulostinohjain ja P-touch Editor tietokoneeseesi.

1. Kirjoita osoiteriville install.brother ja lataa ohjelmiston/dokumentaation asennusohjelma.
    image
  2. Kaksoisnapsauta ladattua asennusohjelmaa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    HUOMAUTUS
    Voit käyttää tulostimesi lisäominaisuuksia valitsemalla asennuksen aikana haluamasi lisäohjelmistot.
image
  • PJ-883:

Jos haluat yhdistää tulostimen tietokoneeseen langattomalla yhteydellä, suosittelemme toimimaan seuraavasti:

• Kirjoita muistiin langattoman verkkosi SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain) ennen kuin aloitat. Jos et löydä näitä tietoja, ota yhteyttä verkonvalvojaasi tai langattoman reitittimen/tukiaseman valmistajaan.
    • Jos haluat yhdistää tulostimen tietokoneeseen käyttäen Wireless Directiä, käytä asennuksen aikana USB-kaapelia. Kun asennus on suoritettu, napsauta WirelessDirect -linkkiä.
  • PJ-883:

Jos haluat käyttää tulostinta eri yhteysmenetelmällä kuin asennuksen aikana valitulla menetelmällä, suorita asennusohjelma uudelleen, asenna ohjelmisto ja tulostinohjaimet uudelleen ja valitse eri yhteysmenetelmä.