Koti > Vianmääritys > Jos sinulla on laitteesi käyttöön liittyviä vaikeuksia

Jos sinulla on laitteesi käyttöön liittyviä vaikeuksia

Tässä luvussa kerrotaan, miten voidaan ratkaista yleisiä ongelmia, joita voi ilmetä tulostinta käytettäessä. Jos sinulla on ongelmia tulostimen kanssa, tarkista ensin, että olet tehnyt seuraavat tehtävät oikein.

• Asenna litiumioniakku tai kytke tulostin verkko- tai tasavirtapistorasiaan.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Litiumioniakun asentaminen.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen kytkeminen ulkoiseen virtalähteeseen.

• Poista kaikki suojaava pakkausmateriaali tulostimesta.
  • Asenna ja valitse oikea tulostinohjain.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostusohjaimien ja ohjelmiston asentaminen tietokoneelle.

• Yhdistä tulostin tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.

• Sulje paperinvapautuskansi kokonaan.
  • Aseta paperi oikein.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Paperin lisääminen tulostimeen.

Jos ongelmat eivät ole hävinneet imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja Jos näiden aiheiden lukemisen jälkeen et vieläkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, käy Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com.