Koti > Suojaus > IEEE 802.1x -todennuksen käyttäminen langattomassa verkossa > IEEE 802.1x -todennuksen määrittäminen langattomalle verkolle WWW-pohjaisen hallinnan avulla (WWW-selain)

IEEE 802.1x -todennuksen määrittäminen langattomalle verkolle WWW-pohjaisen hallinnan avulla (WWW-selain)

Vastaavat mallit:PJ‑883

• Jos määrität laitteesi EAP-TLS-todennuksella, CA:n myöntämä asiakassertifikaatti on asennettava ennen määrityksen aloittamista. Pyydä asiakassertifikaattia verkonvalvojalta. Jos olet asentanut useamman kuin yhden sertifikaatin, suosittelemme, että kirjoitat käyttämäsi sertifikaatin nimen muistiin.
  • Ennen kuin tarkistat palvelinvarmenteen, sinun on tuotava CA-varmenne, jonka palvelinvarmenteen allekirjoittanut CA on myöntänyt. Ota yhteys verkonvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP) varmistaaksesi, onko CA-varmenteen tuonti välttämätöntä.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite”.
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää (Domain Name System, DNS) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Wireless (Langaton)>Wireless (Enterprise) (Langaton (yritys)).
  6. Määritä IEEE 802.1x -todennusasetukset.
    image
    • Jos käytät EAP-TLS-todennusta, sinun on valittava asennettu asiakasvarmenne (näytetään varmenteen nimen kanssa) vahvistusta varten Client Certificate (Asiakasvarmenne) pudotusluettelosta.
    • Jos valitset todennuksen EAP-FAST, PEAP, EAP-TTLS tai EAP-TLS, valitse vahvistustapa Server Certificate Verification (Palvelinvarmenteen varmistus) pudotusluettelosta. Vahvista palvelinvarmenne käyttämällä laitteeseen etukäteen tuotua CA-varmennetta, jonka on myöntänyt palvelinvarmenteen allekirjoittanut CA.
    Voit valita jonkin seuraavista vahvistustavoista Server Certificate Verification (Palvelinvarmenteen varmistus) pudotusluettelosta:
    Asetus
    Kuvaus
    No Verification (Ei varmistusta)
    Palvelinvarmenteeseen voidaan aina luottaa. Vahvistusta ei suoriteta.
    CA Cert. (CA-varmenne)
    Vahvistustapa, jolla tarkistetaan palvelinvarmenteen CA-luotettavuus CA-varmenteen avulla, jonka on myöntänyt palvelinvarmenteen allekirjoittanut CA.
    CA Cert. + ServerID (CA-varmenne ja palvelimen tunnus)

Vahvistusmenetelmä, jolla tarkistetaan palvelinvarmenteen *1 yleisen nimen arvo sekä varmentajan luotettavuus.

*1
    Yleisen nimen vahvistus vertaa palvelinvarmenteen yleistä nimeä kohteelle Server ID (Palvelimen tunnus) määritettyyn merkkijonoon. Ennen kuin käytät tätä tapaa, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi, kysy palvelinvarmenteen yleistä nimeä ja määritä sitten Server ID (Palvelimen tunnus).
  7. Kun olet tehnyt määrityksen, valitse Submit (Lähetä).