Afdrukinstellingen (Mac)

image
  1. Density (Afdrukdichtheid)
    Selecteer de gewenste afdrukdichtheid.
  2. 2-ply Mode (Dubbelzijdig)
    Geef de instelling op voor dubbelzijdig papier.
  3. Form Feed Mode (Formulierinvoermodus)
    Geef aan hoe de printer reageert op opdrachten voor het doorvoeren van formulieren van verschillende bronnen.
  4. Feed Margin (Doorvoermarge)
    Geef de doorvoermarge voor de afdruktaak op. Gebruik deze instelling als Form Feed Mode (Formulierinvoermodus) is ingesteld op No Feed / Feed Margin (Geen doorvoer/Doorvoermarge).
  5. Print Speed (Afdruksnelheid)
    Selecteer de afdruksnelheid van de printer. Het verlagen van de afdruksnelheid levert een betere afdrukkwaliteit op.
    Optie Beschrijving
    1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips/27 mm/s) Schakel een van deze opties in als u prioriteit geeft aan de afdrukkwaliteit.
    1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips/48 mm/s)
    2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips/70 mm/s)
    3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips/90 mm/s) Deze instelling zorgt voor een hoge snelheid en goede afdrukkwaliteit. Deze optie is geschikt voor het afdrukken van standaarddocumenten.
    Fast (Draft Quality) (Snel (ontwerpkwaliteit)) Snelheidsmodus. Selecteer deze optie als u documenten met vette tekst afdrukt.
    Fast (Line Conversion) (Snel (regelconversie)) Snelheidsmodus. Selecteer deze optie als u documenten met lijntjespapier of vette tekst afdrukt.
  6. Dash Line Print (Streepjeslijn afdrukken)
    Gebruik deze optie om een streepjeslijn af te drukken tussen de pagina’s. Dit is handig bij het afdrukken op papier van een rol. Stel Form Feed Mode (Formulierinvoermodus) in op Fixed Page (Vaste pagina) en het papiersoort op Roll (Rol) en selecteer vervolgens Enable (Inschakelen). Er wordt alleen een streepjeslijn afgedrukt op het papier. Er wordt niet daadwerkelijk een perforatie aangebracht in het papier.
  7. Halftone (Halftoon)
    Selecteer een verwerkingsmethode voor halftonen.
  8. Negative Printing (Negatief afdrukken)
    Zwart en wit worden tijdens het afdrukken omgewisseld.
  9. Roll Printer Case (Rolprinterbehuizing)
    Geef de instelling op voor het gebruik van de optionele rolprinterbehuizing. Afhankelijk van de geselecteerde optie kunt u de doorvoerwaarde of de hoeveelheid papierterugtrekking voor de rolprinterbehuizing aanpassen.
    Optie Beschrijving
    Printer Default (Standaardprinter) Selecteer deze optie als u de standaard printerinstellingen wilt gebruiken.
    None (Geen) Selecteer deze optie als u de rolprinterbehuizing niet wilt gebruiken.
    PA-RC-001 Selecteer deze optie als u het anti-krulmechanisme wilt gebruiken terwijl u de rolprinterbehuizing gebruikt.
    PA-RC-001 (Without Anti Curl) (PA-RC-001 (zonder anti-krulling)) Selecteer deze optie als u het anti-krulmechanisme niet wilt gebruiken terwijl u de rolprinterbehuizing gebruikt.
    PA-RC-001 (Short Feed) (PA-RC-001 (kort doorvoeren)) Als u de rolprinterbehuizing gebruikt en het papier door het anti-krulmechanisme wordt gevoerd, worden drukplekken op het papier zichtbaar. Gebruik deze optie om te voorkomen dat de drukplekken worden afgedrukt.