Hjem > Før du bruger din printer > Sikkerhedsforanstaltninger

Sikkerhedsforanstaltninger

VIGTIGT
  • Fjern IKKE de labels, der sidder på printeren. Disse labels indeholder oplysninger om betjeningen og angiver printerens modelnummer.
  • Tryk IKKE på tænd/sluk-knappen eller LED-indikatoren med en genstand, der har en skarp spids, f.eks. en kuglepen. Dette kan beskadige knappen eller LED’en.
  • Transporter IKKE printeren, mens der er tilsluttet kabler til AC/DC-stikket eller USB-porten. Stikket og portene kan blive beskadiget.
  • Opbevar IKKE printeren i et område, der er udsat for høje temperaturer, stor luftfugtighed, direkte sollys eller støv. Dette kan medføre misfarvninger eller fejlfunktioner.