Hjem > Før du bruger din printer > Generelle forholdsregler

Generelle forholdsregler

Genopladeligt Li-ion-batteri

• På købstidspunktet er det genopladelige batteri opladet en smule, så det kan kontrolleres, at printeren fungerer. Batteriet bør imidlertid oplades helt med lysnetadapteren, inden printeren bruges første gang.
  • Hvis printeren ikke skal bruges i længere tid, skal du fjerne batteriet og frakoble kablerne inden opbevaring.
  • Hvis du bemærker noget usædvanligt ved det genopladelige Li-ion-batteri første gang du bruger det, f.eks. overophedning eller rust, skal du øjeblikkeligt ophøre med at bruge det genopladelige Li-ion-batteri. Kontakt Brother Support.

Printer

• Hvis Bluetooth-funktionen og den trådløse LAN-funktion begge er slået til, kan kommunikationshastigheden reduceres grundet radiobølgeinterferens. Hvis dette sker, skal du slå den funktion, du ikke bruger, fra (Bluetooth- eller trådløs LAN-funktion).
  • UNDGÅ at tildække eller indsætte fremmedlegemer i papirudgangsåbningen, AC/DC-stikket eller USB-porten.
  • Brug IKKE fortynder, benzen, alkohol eller nogen andre organiske opløsningsmidler til at rengøre printeren. Dette kan beskadige kabinettets finish. Brug en blød, tør klud til at rengøre printeren.
  • Hvis du bruger ekstraudstyr, skal du bruge det som beskrevet i de medfølgende brugervejledninger.
  • Denne printer bruger termopapir. Hvis printerpapiret er mærket med blæk – hvis der f.eks. er skrevet eller stemplet på det – kan blækket medføre, at den printede tekst falmer eller bliver misfarvet. Desuden kan det tage lidt tid, før det anvendte blæk er tørt.

Printet tekst kan falme eller blive misfarvet, hvis labelen kommer i kontakt med følgende: vinylkloridprodukter, læderprodukter som f.eks. punge og tasker, organiske stoffer som f.eks. alkohol, ketoner eller estere, klæbende tape, viskelæder, gummipuder, highlighter-penne, permanent blæk, kul, lim, diazo-følsomt papir, håndlotion, hårplejeprodukter, kosmetik, vand eller sved.

• Rør IKKE printeren med våde hænder.
  • Brug IKKE foldet, vådt eller fugtigt papir, da der ellers er risiko for, at papiret ikke indføres korrekt, eller at der opstår fejlfunktioner.
  • Rør IKKE ved papir eller labels med våde hænder, da der ellers er risiko for fejlfunktioner.
  • Efterlad IKKE udløserdækslet åbent. Printerens indre dele kan samle støv, hvilket kanresultere i fejl ved udskrivning eller papirstop.