Hjem > Opsætning af din printer > Isætning af det genopladelige Li-ion-batteri

Isætning af det genopladelige Li-ion-batteri

1. Skub låsemekanismen til batteri 1 (a) til den ulåste position.
  2. Mens du holder Låsemekanismen til batteriet 2 (b) i den ulåste position, skal du fjerne beskyttelsesdækslet for opladningsterminal (c).
    image
    1. Låsemekanisme til batteri 1
    2. Låsemekanisme til batteri 2
    3. Beskyttelsesdæksel for opladningsterminal
  3. Frigiv låsemekanisme til batteri 2.
  4. Isæt det genopladelige Li-ion-batteri (a) ind i batterirummet (b), indtil det låses på plads.
    image
    1. Genopladeligt Li-ion-batteri
    2. Batterirum
  5. Skub låsemekanismen til batteri 1 til den låste position.

image
image
  • Den spænding, der leveres af det genopladelige Li-ion-batteri, kan variere. Udskrivningshastigheden kan også variere afhængigt af spændingen.
  • Når du bruger det genopladelige Li-ion-batteri, er det ikke nødvendigt at bruge beskyttelsesdækslet for opladningsterminalen. Opbevar det på et sikkert sted for at undgå at miste det.