Hem > Bilaga > Telefonnummer till Brother

Telefonnummer till Brother

VIKTIGT

Om du vill ha teknisk hjälp ber vi dig kontakta Brothers kundtjänst.

Kundservice

Kontaktinformation om ditt lokala Brother-kontor finns på www.brother.com

Platser för servicecenter

Om du vill hitta ett servicecenter i Europa ber vi dig kontakta ditt lokala Brother-kontor. Kontaktinformationen finns på www.brother.com.

Internetadresser
Brothers globala webbplats: www.brother.com
För vanliga frågor, produktsupport och tekniska frågor samt drivrutinuppdateringar och hjälpprogram:
support.brother.com

Vanliga frågor

Mer information om skrivaren finns på Brothers supportwebbplats på support.brother.com. Mer hjälp och tips finns på modellens sida för Vanliga frågor & felsökning. De senaste skrivardrivrutinerna och programvaran finns på modellsidan för Nerladdningar.