Skriva ut streckkodsetiketter med Beskär utskrift (Windows)

Relaterade modeller:TD‑4520DN

Kontrollera att skrivaren är ansluten till en dator eller mobil enhet via USB-kabel eller nätverksanslutning.

1. Öppna den streckkodsfil i PDF-format om du vill skriva ut.
  2. Klicka på Arkiv>Skriv ut.
  3. Klicka i listan Skrivare och välj din skrivare.
  4. I sektionen Anpassning av sidstorlek och sidhantering markerar du alternativknappen Verklig storlek.
  5. Under Orientering markerar du alternativknappen Stående.
  6. Klicka på Egenskaper.
  7. Klicka på fliken Grundinställning och gör något av följande:
    • Om du vill ha matrisskurna etiketter avmarkerar du kryssrutan Klipp vid var.
    • Om du vill ha kontinuerliga rullar markerar du kryssrutan Klipp vid var.
    image
  8. Klicka på fliken Beskär utskrift och markera kryssrutan Skriv automatiskt ut enskilda etiketter med streckkoder..
    image
  9. Markera alternativet Extrahera enskilda etiketter med streckkods för produktetiketter eller markera alternativet Beskär streckkoder, text och andra objekt för adressetiketter.
  10. Klicka på rullgardinsmenyn Etikett-/pappersformat och markera din etikett eller pappersstorlek.
    Om du bara markerar Beskär streckkoder, text och andra objekt visas bara papper som har bredden 102 mm i listan.
    image
    Välj närmsta etikettstorlek som matchar den ursprungliga storleken på beskurna data. Vi rekommenderar att du börjar med ett test innan du skriver ut ett stort antal etiketter.
  11. Klicka på OK.
  12. Skriv ut från programmets utskriftsskärm.
    image
    • Undvik att öka eller minska streckkodsarkets storlek. Streckkoderna kan kanske inte identifieras korrekt.
    • När du skriver ut från Acrobat Reader ska du göra följande:
      • I avsnittet Anpassning av sidstorlek och sidhantering rensar du kryssrutan Välj papperskälla efter PDF-sidstorlek.
      • Under Orientering markerar du alternativknappen Stående.