Hem > Skapa etiketter och skriva ut med en dator > Skriva ut streckkodsetiketter med Beskär utskrift (Windows)

Skriva ut streckkodsetiketter med Beskär utskrift (Windows)

Relaterade modeller:TD‑4520DN
Du kan skriva ut en eller flera streckkoder från en PDF-fil i A4- eller Letter-format. Funktionen Beskär utskrift identifierar automatiskt och beskär sedan individuellt och skriver ut streckkoderna som du anger.
image
image
  • Funktionen Beskär utskrift är endast tillgänglig om du skriver ut från Windows-skrivardrivrutinen och kan inte köras med P-touch Editor.
  • Noggrannheten hos funktionen Beskär utskrift beror på användarens miljö, utskriftsmaterialet och etikettens innehåll.

Rena svartvita streckkoder rekommenderas.

Vissa etiketter skrivs kanske inte ut korrekt eller kan skilja sig från ursprungliga data om förhållandena inte är optimala.

Om du vill ha mer information kan du gå till Brothers supportwebbplats på support.brother.com.