Opprette overføringsfiler og overføringspakkefiler (Windows)

Bruk P-touch Transfer Manager til å lagre maldata opprettet ved bruk av P-touch Editor i BLF-format eller PDZ-format, og overfør disse filene i dette formatet til en skriver over et nettverk, fra en datamaskin eller mobil enhet.

Du kan også skrive ut filer i BLF-formatet ved å bruke masselagringsmodus.

image

Maloverføringsmetode Filformat
Fra en datamaskin P-touch Transfer Express PDZ
Masselagring BLF
  1. Lag malen med P‑touch Editor, og overfør den deretter til P‑touch Transfer Manager.
    image
    • For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
    • Når en ny mal overføres, må du sørge for å angi et nøkkeltilordningsnummer (i P‑touch Transfer Manager) som ikke er i bruk. Hvis det angitte Nøkkeltilordning-nummeret allerede er i bruk, vil den eksisterende malen bli overskrevet av den nye.
  2. Uten å koble skriveren til datamaskinen, velger du Konfigurasjoner-mappen i P‑touch Transfer Manager-vinduet og velger deretter malen du vil lagre.
    image
    Du kan velge flere maler samtidig.
  3. Klikk på Fil>Lagre overføringsfil.
    MERK
    Lagre overføringsfil-knappen vises når skriveren er koblet fra datamaskinen eller er frakoblet.
    image
    • Hvis du klikker på Lagre overføringsfil-knappen etter at du har valgt Konfigurasjoner, blir alle maler i mappen lagret som overføringsfilen (BLF) eller overføringspakkefilen (PDZ).
    • Flere maler kan samles i en enkel overføringsfil (BLF) eller overføringspakkefil (PDZ).
  4. I Filtype-feltet, velger du malformatet du ønsker og skriver deretter inn navnet og lagrer malen.