Overføre malen til P-touch Transfer Manager (Windows)

1. Start P‑touch Editor image.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på Appar-skjermbildet, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklikk på P-touch Editor 5.2-ikonet på skrivebordet.

P-touch Editor starter.
  2. Åpne malen du ønsker, eller opprett en etikettlayout.
  3. Klikk på Fil>Overfør mal>Overfør.
    Vinduet til P-touch Transfer Manager vises. En mal overføres til Konfigurasjoner-mappen.