Tilgjengelige programmer

Tilgjengelige applikasjoner for Windows

Program Funksjoner
P-touch Editor Gir deg mulighet til å designe og skrive ut egendefinerte etiketter ved bruk av innebygde tegneverktøy for oppretting av diverse stiler for skrift og tekst, importere bilder og sette inn strekkoder.
P-touch Transfer Manager

Brukes til å overføre maler og andre data til skriveren og lagre sikkerhetskopier av dataene på datamaskinen.

Denne applikasjonen installeres med P‑touch Editor.

P-touch Library

Administrerer og skriver ut P-touch Editor-maler.

Du kan bruke P-touch Library til å skrive ut maler.

Denne applikasjonen installeres med P‑touch Editor.

P-touch Update Software Oppdaterer programvare til den nyeste versjonen.
Verktøy for skriverinnstillinger Angir skriverens innstillinger fra en datamaskin.
BRAdmin Light

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Finner skriveren på nettverket og brukes til å konfigurere grunnleggende innstillinger via datamaskinen.
BRAdmin Professional

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Finner skriveren på nettverket ditt og brukes til å konfigurere avanserte innstillinger og oppdateringer via datamaskinen.
Font Manager Brukes til å overføre skrifttyper til skriveren og slette skrifttyper fra skriveren. Overførte skrifttyper er tilgjengelige og skrives ut med diverse utskriftskommandoer.
image
  • Om tillatelse til å bruke skrifttyper

Når du bruker disse skrifttypene, må du overholde alle vilkår og betingelser fremsatt av den rettmessige eieren av skrifttypen. Før du laster ned skrifttyper, må du bekrefte at du har gyldige lisenser til å bruke skrifttypene og at du overholder deres vilkår og betingelser. Hvis ikke kan du ikke laste ned skrifttyper.