Hjem > Installere programvare > Installere skriverdrivere og programvare på en datamaskin

Installere skriverdrivere og programvare på en datamaskin

Hvis du vil skrive ut fra datamaskinen, installerer du skriverdriverne, P‑touch Editor og andre programmer på datamaskinen.

1. Gå til install.brother og last ned installasjonsprogrammet for programvaren/dokumentasjonen.
  2. Dobbeltklikk på det nedlastede installasjonsprogrammet og følg skjerminstruksjonene for å fortsette med installeringen.
  3. Lukk dialogboksen når installeringen er fullført.
image

(TD-4420DN/TD-4520DN)

For å bruke skriveren med en annen tilkoblingsmetode enn den som ble valgt under installeringen må du bruke installasjonsprogrammet på nytt for å installere programvaren på nytt og skriverdriverne, og velge den nye tilkoblingsmetoden.