Hjem > Feilsøking > Hvis du har problemer med maskinen

Hvis du har problemer med maskinen

Dette kapittelet forklarer hvordan du løser vanlige problemer som kan oppstå når du bruker skriveren. Hvis du har problemer med skriveren, må du først kontrollere at du har utført følgende oppgaver riktig:

• Koble skriveren til et strømuttak. For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
  • Fjern all beskyttende emballasje fra skriveren.
  • Installer og velg den riktige skriverdriveren. For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
  • Koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet. For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
  • Lukk dekselet for rullen helt.
  • Sett inn RD-rullen på riktig måte. For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon

Dersom du fremdeles har problemer imageimage Beslektet informasjon Hvis du ikke klarer å løse problemet etter å ha lest emnene, besøk nettstedet for Brothers kundestøtte på support.brother.com.