Hjem > Feilsøking > Tilbakestille skriveren

Tilbakestille skriveren

Nullstill det interne minnet til skriveren når du ønsker å fjerne alle lagrede etikettfiler eller hvis skriveren ikke virker som den skal.

Tilbakestill alle innstillinger til fabrikkinnstillinger ved bruk av skriverknappene

1. Slå av skriveren.
  2. Trykk på og hold inne image og image i ca. tre sekunder.
    Alle LED-indikatorer blinker rødt.
  3. Fortsett å holde nede image.
    • (TD-4420DN/TD-4520DN) Trykk på image én gang for å tilbakestille nettverksinnstillingene.

Strømlampen lyser rødt.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) Trykk på image to ganger for å tilbakestille de overførte dataene og enhetsinnstillingene.

Rull-lampen lyser rødt.

• Trykk på image tre ganger for å tilbakestille alle innstillingene og enhetsinnstillingene til fabrikkinnstillinger.

Statuslampen lyser rødt.

4. Slipp image.
    Alle LED-indikatorer blinker rødt fire ganger, og lyser deretter rødt.

Tilbakestille data ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger

Du kan bruke Verktøy for skriverinnstillinger fra en datamaskin til å utføre følgende operasjoner for skriveren:

• slette malene og databasene
  • (TD-4420DN/TD-4520DN) Tilbakestille kommunikasjonsinnstillinger
  • nullstille skriverinnstillinger til fabrikkinnstillinger