Hjem > Opprette etiketter og skrive ut ved hjelp av datamaskin > Skrive ut etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

Skrive ut etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

Express-modus

Konfigurer innstillingene på Skriv ut-skjermbildet før utskrift.

• Klikk på Fil>Skriv ut fra menylinjen, eller klikk på image (Skriv ut).

Professional-modus

Konfigurer innstillingene på Skriv ut-skjermbildet før utskrift.

• Klikk på Fil>Skriv ut fra menylinjen, eller klikk på image.
    image
    Klikk på image for å starte utskrift uten å endre innstillinger.

Snap-modus

• Skriv inn teksten og klikk på image.