Hjem > Tillegg > Automatisk mediumkonfigurasjon > Bruke funksjonen for automatisk konfigurasjon av medium

Bruke funksjonen for automatisk konfigurasjon av medium

Kalibrere mediuminformasjon ved hjelp av skriverknappene

• Trykk på og hold inne image i ca. fem sekunder.
    Etter at kalibreringen er fullført, blir den oppdagede papirinformasjonen angitt på skriveren.

Kalibrere mediuminformasjon ved hjelp av Verktøy for skriverinnstillinger

1. Koble skriveren til datamaskinen for konfigurering.
  2. Start Verktøy for skriverinnstillinger.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på Printer Setting Tool-ikonet på Appar-skjermbildet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

3. Klikk på Oppsett av papirstørrelse.
  4. Klikk på Rediger eller Ny.
  5. (TD-4210D/TD-4410D) Klikk på Automatisk mediakonfigurasjon.
    Etter at kalibreringen er fullført, blir den oppdagede papirinformasjonen angitt på skriveren.
  6. (TD-4420DN/TD-4520DN) Klikk på Automatisk mediakonfigurasjon-rullegardinlisten, og velg Automatisk mediakonfigurasjon-alternativet eller Hent kun bredde (ingen mating)-alternativet.
    Oppdagelsesresultatene vises.
  7. Klikk på Importer for å bruke resultatene på innstillingene for papirstørrelse.