Koti > Liite > Brother-numerot

Brother-numerot

TÄRKEÄÄ

Jos haluat teknistä tukea, sinun on otettava yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

Paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.brother.com.

Huoltokeskukset

Ota yhteys paikalliseen Brother-toimipisteeseen saadaksesi tietoa huoltokeskusten sijainneista Euroopassa. Osoitteesta www.brother.com saat lisätietoja.

Verkko-osoitteet
Brotherin maailmanlaajuinen WWW-sivusto: www.brother.com
Usein kysytyt kysymykset, tuotetuki, tekninen tuki, ohjainpäivitykset ja apuohjelmat löytyvät osoitteesta:
support.brother.com

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoja Brother-laitteestasi saat Brother-tukisivustosta osoitteesta support.brother.com. Lisää ohjeita ja vinkkejä saat siirtymällä mallisi Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -sivulle. Viimeisimmät tulostinohjaimet ja ohjelmiston saat siirtymällä mallisi Ladattavat tiedostot -sivulle.