Koti > Liite > Asetukset > Leikkausasetusten muuttaminen

Leikkausasetusten muuttaminen

Leikkausasetusten avulla voit määrittää, miten tarrat syötetään ja leikataan. Jos et käytä P-touch Editoria, voit muuttaa leikkausasetuksia tulostinohjaimen ominaisuuksissa.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Valitse Aloita>Asetukset>Laitteet>Tulostimet ja skannerit. Valitse tulostin, jonka haluat määrittää, ja valitse sitten Avaa jono. Valitse Tulostin>Tulostusasetukset.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta Ohjauspaneeli-painiketta Sovellukset-näytössä. Valitse Laitteisto ja äänet>Laitteet ja tulostimet. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostinta, jonka haluat määrittää, ja valitse sitten Tulostusmääritykset-valikko.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Valitse Käynnistä>Laitteet ja tulostimet. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostinta, jonka haluat määrittää, ja valitse sitten Tulostusasetukset-valikko.

2. Valitse Leikkausväli-valintaruutu ja valitse sitten, mistä leikataan, kun useita tarroja tulostetaan.
  3. Valitse Leikkaus lopussa -valintaruutu.
  4. Valitse OK.

Tarrojen leikkausasetukset

Automaattinen leikkaus (leikkaa jokainen tarra) Leikkaus lopussa Image (Kuva)
Pois Päällä
image
Pois Pois
image
Päällä Päällä tai pois